Melyik élelmiszer ipari termékhez árulnak nagy fém dobozt?
Régen vettünk x kilós száraz macskaeledelt amihez adtak fém dobozt. Nagyon megszerettem uzsonnás doboznak csak lehasználódott. Szeretnék egy új dobozt venni amibe bele fér az a sok kaja amit eszek. Sajnos a boltokban árult éthordók uzsonnás dobozok mind kicsik.
Járt valaki valamilyen boltban ahol nagy dobozt árulnak? Nem baj ha 2-400 kilométert le kell utazzak miatta mert megéri ha új és jó.
Szia!
Konkrét üzletet nem tudok, de minőségibb kekszeket gyakran árulnak fémdobozban. Nem tudom, elég nagy méretűek-e számodra, de azok között esetleg körülnézhetsz.
A többség ugyan kör alakú dobozban van, de lehet találni szögletest is.
Pl:
Sajnos amit küldtél a napi cigarettám sem férne bele! Pedig nem dogányzom :(
Én is néztem már a netet de mind 3kg alatti dobozokat találtam. Kerek doboz nem jó pedig van itthon 8l is.
Komolyan nem árúlnak már nagykiszerelésű fémdobozos: kávét, kakaót, teát, sütit, eledelt, vagy egyebet?
Egyenlőre még nem néztem be boltokba emiatt majd ha lesz időm pedig a városomban még erre specializálódott boltok is vannak. Müanyag bolt, háztartási bolt, túrkáló,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!