Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik könyv jobb? Melyiket...

Melyik könyv jobb? Melyiket vegyem meg? Többi lent!

Figyelt kérdés

Na akkor kinéztem pár könyvet a Csillagainkban a hiba vagy Leiner Laurától a késtél?

Könyv ajánlás is jó! Szeretem a humoros románcos könyveket! Előre köszönöm a válaszokat (választ)

És még egy kérdés : Volt már valaki Szjg találkozón? És ha volt hogy érezte magát? Megéri elmenni?Mert egész messze lakok Budapestől de lehet el tudok jutni.

2015. jún. 18. 08:34
 1/3 anonim válasza:

Hát nehéz döntés... A Csillagainkban a hiba inkább szomorú sírós könyv legalábbis szerintem, a Leiner Laurától a Késtél az humorosabb könyv. Én a helyedben, ha úgy is humoros románcosat keresel a Késtélt venném meg, de a másik is nagyon jó. Én még nem voltam Szjg találkozón de én is el szeretnék menni.

Könyv ajánlás: Nem tudom, hogy olvastad-e a Bábelt vagy az Akkor szakítsunkot mind a kettő Leiner Laura könyv, ezek is nagyon jók. Meg a Késtél második része a Hullócsillag sem rossz.

2015. jún. 18. 09:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jún. 18. 14:08
 3/3 Mirjam7887 válasza:
A kettő közül csak a Késtélt olvastam de az nagyon jó szóval ajánlom!!4
2016. nov. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!