Kövérebb lányok, ti mentek strandra?
Figyelt kérdés
Nem zavar titeket, ha megbámulnak vagy kinevetnek?
A fiatalabb korosztályhoz szól ez a kérdés leginkább.
2015. jún. 17. 23:31
1/8 anonim válasza:
Bikiniben, lesz*rom ki mit mond :D
2/8 anonim válasza:
Nem, de azért nem, mert utálom a vizet is, a napozást is.
3/8 anonim válasza:
Persze hogy megyek.. Sose nevettek még ki..és igen én is bikinibe szoktam járni..egyberészesbe én érezném magam rosszul..:)
21L
4/8 anonim válasza:
Én nemmerek kimenni a strandra mert túl kövér vagyok. 12 éves lány 162 cm és 100 kg.
Attól félek ha kimegyek mindenki rajtam nevetne.
Egyszer mentem ki de akkor is egyberészesbe!
5/8 xMazsolax válasza:
Próbálom kerülni az ilyen helyeket de nagy ritkán énis elmegyek ha a barátok nagyon hívnak van 1 és 2 részes fürdőruhám is, mindkettőt ugyanúgy hordom csak néha a törölközővel próbálom takarni magam ha nem a medencében tartózkodom 16/L
6/8 anonim válasza:
Akik itt vannak duci lanyok azok kozul nincs valamelyikotoknek kedve ismerkedni?
7/8 anonim válasza:
írj rá mindegyikre és hátha szerencsével jársz :)
8/8 anonim válasza:
Igen, megyek strandra, és nem bámulnak meg. Senki sem azért megy oda hogy a duci lányokon nevessen, hanem hogy jól érezze magát. Ha meg valaki mégis kinevet, akkor mi van? Valahogy nem nagyon érdekel ismeretlenek véleménye rólam, gondoljanak amit akarnak.
17/L
172cm/85kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!