Fiúk, mi a véleményetek a nyelvpiercingekről?
Figyelt kérdés
Légyszi kort is írjatok2015. jún. 16. 23:17
11/15 anonim válasza:
Jaj persze, pont el is hiszem neked :D "mire gondolsz" Biztos nagyon tudod akkor, hogy miről beszélek.
12/15 A kérdező kommentje:
Senki nem kérdezett olyasmit, hogy "mire gondolsz". Az egész kérdést pedig azért tettem fel, mert volt egy barátom, aki oda volt érte, a mostaninak meg nem tudok rájönni, mit gondol róla, mert tök semmitmondó. De örülnék, ha a kérdésre koncentrálnánk, mert igazából nem érdekel, mit hiszel "majd pont el", csak nem értettem, miből jutottál erre a következtetésre, és kíváncsi voltam, de már az se izgat ;)
2015. jún. 17. 17:12
13/15 anonim válasza:
Húúha, akarsz róla beszélni? :P
14/15 A kérdező kommentje:
Haha! Ez tetszik! :D Akarjak?
2015. jún. 17. 20:18
15/15 anonim válasza:
Ne tartsd vissza magad, én szeretem ám a nyelvpiercingeket! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!