Trónok harca akkor kezdeném. Havas Jon valaki alátudja támasztani és megtud nyugtatni h feléled?
csak azért mert igazából én elejétől nézem a sorozatot és állandoan a favorit karaktereim pusztulnak ki oké oké értem én h ez a got de akkor is már kicsit sok lesz ez a starK gyilkolás A KIS BOLTON CSÁVOT kellet volna ki belezni.
1.Nem tudsz semmit havas jon
2.A fiúnak meg kell halni h a férfi meg szülessen
3.ki csajt is elégeték de semmi jó nem volt benne stanisnek,szoval szerintem az inkáb havasnak szólt és hát nem véletlen pont elhagyta a piros banya stanist és megy jonhoz és nem szól semmit se meg nem drámai halála volt jonnak VÉLEMÉNYEK??
Nem lehet tudni, csak sejtések vannak, hogy mi lesz. 1. Nem hal bele a sérülésekbe. 2. Átvargol Szellembe, majd esetleg(!) a rémfarkas testéből 'újraalkotják', valamilyen varázslattal. 3. A vörös ribék meggyógyítja/ feltámasztja. (4. A könyvben van egy erdei boszorkány is a vadak között, a Fekete Várban. Nem tudni miféle képességei vannak. + Korábban Jon küldött levelet Óvárosba, hogy küldjenek onnan mestereket. Esetleg pont akkor toppannak be, és ellátják a sebeit)... De ez mind csak fikció.
A sorozatban, valószínűleg ugyanazt fogod látni, amit a könyvben is olvashatsz majd a karakterrel kapcsolatban - ergo, Martin a főnök. Ha Martin szemszögéből nézzük, 50-50 % az esélye, hogy kiírja, vagy újraéleszti a karaktert. Ha a kiadója szemszögéből nézzük, már más a helyzet, ugyanis még lesz a TWoW (6. köteten) kívül még legalább 1, és érdekük, hogy a rajongók megvegyék azt is. Nem céljuk, hogy a fanok kiábránduljanak a történetből, és ezzel a sorozat készítői is így lehetnek. Jon karaktere körül elég sok az elvarratlan szál ahhoz, hogy csak így lezárják a történetét. Ha megtennék, az nagy közfelháborodással járhatna, és elképzelhető hogy a rajongótábor egy jelentős része elpártolna, mint az újabb könyvek megvásárlásától, mind a sorozat nézésétől. Egy szó, mint száz (mert csak magam ismételgetem). Több szemszögből nézve is valószínű, hogy Jon túléli (tudod: pénz beszél...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!