Ti mit mondanátok neki a helyembe?
Szia!
Bizonyos szempontból nem egyszerű, főleg, ha neked is tetszik.
A magam részéről nálam működik az, hogy ha foglalt egy férfi, akkor tabu. Nem számít, hogy hogyan élnek a párjával, ahhoz semmi közöm, azt oldják meg ők. De amíg nem független, addig nem tartom tisztességesnek rámozdulni. Ha amúgy megveszek érte, akkor sem. És nagyon nagyon kiábrándítóan hatna - emberileg, mert a férfi ettől még vonzhat -, ha nála ez nem ennyire evidens. Zárja le, és ne nálam keressen menekülést, ne én legyek a "B-terv". Ha mással megteszi, velem is megtenné.
Emellett van bennem egy olyan érzés, hogy ha én megengedem magamnak, hogy más nő párját /még egyszer: mindegy milyen viszonyban vannak/ csábítgatom, akkor soha nem vethetem szemére senkinek, ha velem teszi ezt meg. Se az esetleges pároméra, aki kifele kacsintgatna, se a másik nőére. Ez nálam tényleg tabu.
De nyilván egyénfüggő, hogy ki mit visel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!