Tudtok jó cápás filmeket?
Nem tudom, hogy ezek mennyire jók, de:
Háborgó mélység: 16+-os,de nem olyan durva mert 6 évesen állandóan azt néztem. Régi, ezért nem olyan élethű, de izgalmas. Arról szól, hogy egy kutatóhajón van 3 hatalmas emberevő cápa, akiket a tudósok vizsgálgatnak. De elkezd süllyedni a hajó, a cápák elszabadulnak, és miközben az emberek és a cápák próbálnak elmenekülni a süllyedő hajóról jól legyilkolásszák egymást, de a szakács, meg még valaki túléli.
Sötét hullám: Nem olyan izgalmas, de tényleg olyannak mutatja be a cápákat, mint amilyenek, és szerintem ebben igazi cápák is szerepelnek, nemcsak animáltak. Egy cápaszakértő nőről szól, aki egy gazdag sznobot visz el hajókázni, mert a férfi szeretne ketrec nélkül úszni a cápákkal. Aztán felborul a hajó és sokan meghalnak, de a nő, a férje, meg a sznob alak fia túlélik.
A zátony/The Reef/,
Elsodródva/Open Water 2: Adrift/,
A zátony/The Shallows/,
Sötét hullám /Dark Tide/.
Nem gyerek film egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!