Érdemes lenne tuningolni peugeot 206?
már meg van több mint 10 éves a kocsi, azt tudom hogy egyre sürübben kell szervizbe vinni.. néha használatba van még, mert most lett egy új kocsi. s az érdekelne, hogy mit lehetne kihozni egy ilyen peugeot 206bol.egy szakember aztmondta hogy jobban járunk ha nem adjuk el mert nem érne annyit az egész.. igy hát megmaradt.
Mondjuk első sorban én a lengéscsillapitóra gondoltam, meg kicsit megemelni a kocsit. sokba kerülne igy tuningolni ? vagy mondjuk sport légszürőt. ami dobná még a teljesitményét. Most le lett ám tesztelve rendesen.. 4en ültünk benne. s ilyen szerpentines hegyi útakon vezettem, éles kanyarok, erdős, az út nem a legjobb. tehát kb igazi rally szakasz lehetne az az út. de mentem vagy 50el, vagyis kicsit sportosabban vezettem. kanyarnál fékeztem kicsit, de tartottam a sebességet, kanyar után gázt adtam s igy tovább. az volt az észrevételem hogy a fékek nagyon masszivan fognak. s a gumik úgy tapadnak.. kb út jobb oldalán kanyarba szinte suroltam a bokrot úgy hasitottam.. ment rendesen. tehát szerintem korához képest.. nagyon jól birja. Azt tudom hogy a felfüggesztése nem a legjobb.. vagyis hátúl ülve rendesen érezni kanyarnál. tehát én véleményem szerint a felfüggesztést valami masszivabbra cserélném. Mit lenne érdemes kezdeni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!