Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a 14-15 évesek alkoholfogyasztásáról?

Figyelt kérdés

Osztálytársaim egy utolsó nagy "bulit" tartanak,mert most ballagunk. Épp arról beszélnek,hogy milyen italt vegyenek,mert ők be akarnak baszni...(idézem:)"Tök mind1 mi,csak üssön:D"

Csak szerintem szánalmas amit csinálnak?

Én csak azért nem megyek,mert nem akarok lesüllyedni a szintjükre (bár már fogalmam sincs mi számít normálisnak xdd).

2015. jún. 13. 23:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Igazán nem tudom megítélni, mert nem nagyon foglalkoztat. Élettanilag biztos nem a legjobb :D, viszont a kíváncsisággal nincs gond, egy fokig. De ez inkább csak egyszerű menőzésnek tűnik, hisz ha valaki csupán kíváncsi lenne, akkor nem kerítene ennek az egésznek ekkora feneket, de ahogy nézem, ezek a kölykök, akiket fentebb említettél, nem csupán kíváncsiak, és valószínűsítem, hogy még jó párszor be fognak rúgni ezután is.

A szánalmas kicsit erős jelző, mindenesetre sajnálatos, érdekes lehet utánajárni, hogy vajon mi viszi őket erre. Gyanítom a rossz nevelés, és itt most egyáltalán nem arról beszélek, hogy nem elég szigorúan nevelik őket, csupán azt, hogy rosszul, esetleg nem foglalkoznak velük elég ideig. És épp emiatt hagynám el a szánalmas jelzőt, mert ez nem az ő hibájuk, legalábbis ebben a korban még nem.

2015. jún. 14. 00:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Szeretek túlozni xdd

Még egy kérdés,ettől függetlenül el kellene mennem? Végülis utoljára fogunk találkozni így 8 év után

Egyébként van olyan is közöttük aki minden héten elmegy szórakozóhelyekre,hajnalban ér haza full részegen,aztán a szülei meg egy fejcsóválás után megint elengedik..

Köszönöm a választ :)

2015. jún. 14. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem el kellene menned, nem fognak csovet dugni a torkodba, hogy azzal itassanak akaratod ellenere. azzal amugy nincs baj, ha megisznak 1-2 pezsgot, vagy par deci bort, bizonyos mertekig ez termeszetes. ( persze sok alszenteskedo allitja, hogy o bizony nem ivott 14-15 evesen). nem kell neked az asztal ala inni magad, viszont azt banni fogod, ha nem mesz el egyaltalan. menjel, igyal valamennyit aztan viszlat.
2015. jún. 14. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el, ha úgy látod érdemes elmenni! Ha utáltad az osztályt, akkor felesleges. Ha csak egy részét, de egy másik részével jóba voltál, akkor már érdemes elmenni.
2015. jún. 14. 01:24
 5/5 anonim válasza:
Menj el szerintem, jó lehet egy ilyen buli. Senki nem fog semmire kényszeríteni, neked nem kötelező holtrészegre inni magad. Én ennyi idősen már iszogattam néha egy kicsit, de nem "basztam be" (mondjuk azt így felnőttként se szeretek). Szóval ha egyáltalán nem akarsz inni, akkor nem kell, de az nem világvége szerintem ha valaki ennyi idősen megkóstolgat egy kis sört vagy bort, esetleg pezsgőt.
2015. jún. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!