Nektek mi a véleményetek a 14-15 évesek alkoholfogyasztásáról?
Osztálytársaim egy utolsó nagy "bulit" tartanak,mert most ballagunk. Épp arról beszélnek,hogy milyen italt vegyenek,mert ők be akarnak baszni...(idézem:)"Tök mind1 mi,csak üssön:D"
Csak szerintem szánalmas amit csinálnak?
Én csak azért nem megyek,mert nem akarok lesüllyedni a szintjükre (bár már fogalmam sincs mi számít normálisnak xdd).
Igazán nem tudom megítélni, mert nem nagyon foglalkoztat. Élettanilag biztos nem a legjobb :D, viszont a kíváncsisággal nincs gond, egy fokig. De ez inkább csak egyszerű menőzésnek tűnik, hisz ha valaki csupán kíváncsi lenne, akkor nem kerítene ennek az egésznek ekkora feneket, de ahogy nézem, ezek a kölykök, akiket fentebb említettél, nem csupán kíváncsiak, és valószínűsítem, hogy még jó párszor be fognak rúgni ezután is.
A szánalmas kicsit erős jelző, mindenesetre sajnálatos, érdekes lehet utánajárni, hogy vajon mi viszi őket erre. Gyanítom a rossz nevelés, és itt most egyáltalán nem arról beszélek, hogy nem elég szigorúan nevelik őket, csupán azt, hogy rosszul, esetleg nem foglalkoznak velük elég ideig. És épp emiatt hagynám el a szánalmas jelzőt, mert ez nem az ő hibájuk, legalábbis ebben a korban még nem.
Szeretek túlozni xdd
Még egy kérdés,ettől függetlenül el kellene mennem? Végülis utoljára fogunk találkozni így 8 év után
Egyébként van olyan is közöttük aki minden héten elmegy szórakozóhelyekre,hajnalban ér haza full részegen,aztán a szülei meg egy fejcsóválás után megint elengedik..
Köszönöm a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!