HELPing kérdése:
Vízipipa profik?
Figyelt kérdés
Vízipipa webaruhaz oldaláról rendeltem az egyedi csomagok között a bronz csomagot kezdőknek. Nagyon kezdő vagyok ezért tennem fel a kérdést, hogy milyen márkájú a kerámia ami rajta van? Olvastam a vortex és a phunnel markarol. Megköszönném ha valaki leirna.2015. jún. 13. 18:22
2/7 savanyújóska válasza:
A vortex és a phunnel más, ezen csak egy sima kerámia van, egy eredeti vortex nagyjából magában kerül annyiba, mint ez egész csomag (na, jó a pipa). Meg a Top Mark az eléggé a legalja, tökkezdőknek ideális, de ha majd belejössz később lehet, hogy érdemes lesz/kelleni fog beleinvesztálni egy nagyobb/jobb pipába. Sima kerámiánál meg nem szoktuk nézni a márkát, ami tippet tudok adni, hogy várd meg amíg lehűl, mielőtt kimosod, így nem fog fél év után pár darabra törni a hajszálrepedések miatt. (Meg lehet ragasztani, de ha elkerülhető a törés, akkor minek?) Bármi kérdésed van még, tedd fel nyugodtan!^^
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Meg azt szeretném megtudni, hogy ugye Shiazo kővel fogom használni, miután végeztem a köveket rakjam félre egy dobozba miután lehult és újra lehet őket izesiteni? Vagy hogy működik ez. A választ előre is köszi
2015. jún. 14. 16:17
4/7 savanyújóska válasza:
Igen, miután tömtél, egy idő után a kőről el fog párologni az illóolaj, akkor szépen visszateszed a dobozába (nem kell feltétlen nagyon hűteni, a kőnek mindegy, az üveg meg nem fog melegedni annyira, mert sok kavics van benne), majd összerázod, és kész. Időnként pedig, ha már kezd kiszáradni, akkor vehetsz rá külön illóolajat.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóval a köveket lehet többször is használni?
2015. jún. 14. 20:26
6/7 savanyújóska válasza:
Igen, elég sokszor, és ráadásul nem is a köveket cseréled, hanem a cuccot, ami rajta van, és a hőtől elpárolog (amitől te aztán finom füstöt tudsz beszívni).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen sokat segítettél :)
2015. jún. 14. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!