Az unokanővérem lefotózott egy kislányt, akinek egy angyal tükröződött a szemében. Szerintetek miért?
Sziasztok emberek! Kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban a véleményetekre. A minap az unokanővérem egy esküvői fotozáson volt, mivel fotós. És amikor az egyik kislányt fotózta mindenféle szemszögből, visszanézte. Az egyik olyan képen, amin közeli a kislány arca észrevette. ..
Persze csak véletlenül. Ahogy nagyitotta kifele a képet. Nekem is megmutatta, és tényleg! !
Én hiszek a termeszetfeletti lényekben, de meg sosem lattam egyet sem.
A képen úgy tűnt, hogy a kislány arra az iranyba nezett, ahol valószínűleg állhatott. Az unokanovem szerint a kislany látta, és ahogy nézte úgy tükröződött vissza a kislany szemében...
SzerintetekAz unokanővérem lefotózott egy kislányt, akinek egy angyal tükröződött a szemében. Szerintetek miért? mt akarhatott? Mit gondoltok ?
Szerintem nincs unokanővéred, senki nem fotózott angyalszemű kislányt, csak keresed a feltűnést.
Ja, képzeld, én tegnap magát az örd9g9t fotóztam le. Tényleg! Nem fotosopp, hanem teljesen komolyan! Nem mutatom meg, de hidd el!
Nem biznygatom az igazamat. Mindenkinek van abban hinni, amiben akar...
De legalabb ne viccelnétek el!
Egyaz hogy nem en mondtam hogy angyal, hanem az a szakértő akit megkérdezett a unokanővérem.
Olyan irjon, aki hisz az ilyesmilben, a töbiekkel pedig nincs beszélnivalóm...
Ismered azt a mondást, hogy messziről jött ember azt mond amit akar?
Tudod ez mit jelent? Hogy bizonyítékok nélkül mondhatsz bármit. Angyal? Szakértő? Ugyan már! Lárifári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!