Hol találok olyan nagyalakú füzetet, mint ami a Fel! C. animációs filmben látható?
Szia!
Rég láttam már a Fel!-t, de rémlik, hogy milyen volt a "füzet". Ha nem ragaszkodsz feltétlen az azonos kinézethez: a pergamenszerű lapokhoz, és nem gond, hogy spirál összefűzésű, akkor nagyon ajánlanám az ún. Scrapbook füzeteket.
Kreatív hobby boltokban lehet kapni, többféle méretben. Szerintem az éppen ilyen "our adventure book"-nak van kitalálva. :)Saját ízlésed szerint vágod, díszíted - még olyan is van, ami mindkét oldalán spirálos, és te döntöd el, melyik lapja merre nyíljon. Érdemes a neten is keresgélned, milyen lehetőségei vannak, mert fantasztikus dolgokat lehet kihozni belőle. Barátnődnek biztosan tetszene.
Kreatív hobby boltokban más típusú - fűzött lapos albumokat is találsz, ha a spirálos alak nem tetszik. Szegeden sajna nem tudom, hol van ilyen bolt, de gugliba beírod, biztosan kiadja a címeket.
A Moleskine-nek van ilyen alakú és stílusú notesze, de Magyarországon nehéz boltokban beszerezni.
Linkelek neked egy megbízható oldalt, Angliából szállítanak Magyarországra.
Szerintem a linkelt notesz megfelelő lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!