Az baj, ha ilyen fehér, nyálkás szerű váladék jön ki belőlem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nem voltam még fiúval, szóval emiatt sem lehet. Menstruáció alatt nem történik ilyen csak utána, ha elmúlik a menstruáció. Csak nem merem anyának se elmondani, mert cikinek tartom. És inkább tőletek kérek segítséget. Olyan valaki segítsen már akinek volt már ilyen vagy találkozott már ilyennel.2015. jún. 12. 17:14
1/3 Hanna cicaa válasza:
Teljesen természetes, nem kell szégyellni.Ha aktiv nemi életet élsz majd akkor szinte ez is megszunik teljesen,addig meg el kell viselni.
2/3 anonim válasza:
Ezt sok minden okozhatja. A legtöbb esetben egy bakteriális fertőzés húzódik meg a hátterében. Kezelése az orvos által felírt készítmények használatában kimerül. Nem kell semmi bonyolultra gondolni. Amúgy nem ciki, de fontos az egészség, ezért én azt javaslom hogy nyugodtan említsd meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megfogom említeni, köszönöm a kommenteket, már is sokat segítettetek:)
2015. jún. 12. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!