Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lett a történet?

Milyen lett a történet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egyszer hires iró lenni es elkezdtem irni egy történetet szerintetek van esényem egy eddig juttottam el:A nyáriszünet elsö napja.Az ég kék volt a nap sütöt a levegő boldogság illatú volt.A kertben ültem egy diófa allatt ami már legalább harminc éve ott tölti napjait ,igyhát mindig szeretek ott lenni.Egy könyvel a kezemben leültem alá.Az iromány boritóját végigsimitva furcsa érzés kerített hatalmába ,talán a sulira emlékeztetett,bár mégcsak egy napja kezdődött a szünet mégis hiányzott minden hiányoztak a barátnőim hiányzott a sok hülyeség és a rengeteg balhé.S belegondolva ,hogy jövőre már nem ez lesz az osztályom a sírás kerülgetett.Az idő jó volt a kedvem rossz.Tényleg egy csodás nap.Azt gondoltam ,hogy ennél rosszabb úgysem lehet igyhát kinyitottam a kezembel lévő könyvet.A betűk világa magával rántott.Azonban egy hang kizökentett az olvasásból.

-Timi.-halatszott a nevem távolról.

Körbenéztem de nem láttam senkit.Igyhát tovább folytattam az olvasást.Aztán már kezdtem elfelejteni és akkor:

-Tímea!-szólalt meg a hang ujból.

Megint körbenéztem és megláttam a távolban egy pöttöm alakot Norbi volt ,az öcsém.

-Mit akarsz?-szoltam hozzá kicsit durván mert leeset a könyv az ölemből és becsukódott igyhát nem tudtam hol tartottam ezért kicsit mérges lettem,de megbántam igy újból megszólitottam.

-Vagyis mit szertnél?

-Jött a postás bácsi és hozott neked egy dobozt!-mondta a maga vékony kis hangján.

Nem tudtam ki és miért küldhette nekem ,így ez okból kifolyólag feltápászkodtam és elindltam felfelé majd mire beértem az asztalon valóban ott volt egy barna kartondoboz.Megfogtam felmentem a szobámba és lassan elkezdtem kibontani nehogy kárt tegyek benne.De sajnos így túl hosszadalmas volt a kicsomagolás,azt hittem az illettő aki küldte csak papírt rakott bele.Akkor viszont megláttam egy gyönyörű kristályszerü rózsát egy cetli volt melette amire ez volt irva:"Sikeres éretségi jutalmául a tiéd, remélem tetszik."

Mi ???De jövőre megyek nyolcadikba.

Merült fel bennem az írást olvasva.Majd becsuktam a dobozt és a tetején megnéztem ki a címzett .Valóban valami Tímea de nem én,és a házszám sem stimmel.Már megint új a postás,gondoltam magamban.

2015. jún. 10. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
bocsi ,de ez nagyon amatőr, rosszak a kötőszavak, tul lapos a fogalmazás, egyszerüen béna..... ha tényleg ennyi idős vagy, akkor még lehetsz iró, csak várj vele pár évet mig nagyobb lesz a szókincsed és jobb a fogalmazásod
2015. jún. 10. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
hát nekem se nagyon jött be.
2015. jún. 10. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Olvass minél több könyvet, hogy bővüljön a szókincsed. A helyesírásodon is van még mit javítani. Na meg nekem mintha kicsit kusza lenne a történet. Illetve több időt elidőzhetnél egy-egy rész leírásánál, kicsit választékosabban fogalmazva.
2015. jún. 10. 18:41
 4/5 szántóvető ***** válasza:
"Az ég kék volt a nap sütöt "-a hejes sírást nem számítva ebből a félmondatból le lehet szűrni írói tehetségedet.de ne add fel,ahogy előttem is írták van még remény.
2015. jún. 10. 18:49
 5/5 HelperGirl válasza:
sziia. Én rengeteget olvasok és bár nem vagyok egy szakértő mivel véleményt kértél én írok neked. Jó írás bár én inkább nűvellára gondolok ha elkezdem olvasni . Egy szépirodalmi regényben nem szokás ennyi szleng és köznyelvi szót használni. Valamint talán a töltelék szavak elhagyhatóak ígyhát, valamint... Ezeket egy mondatba ne hadználd mert belerondít az összhatásba, ja és figyelj a helyesírásra , én mindíg elmosolygok ha egy könyvben itt ott találok. Történetileg jó nem mondom hogy újítás, de kiváncsi lennék a folytatásra. Ha befelyeződik szívesen elolvasnám ha elküldöd privibe
2015. jún. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!