Vermergezes lenne?
Tudom hogy most sokan elfognak itelni es jonni fognak azzal a szoveggel hogy megerdemelted, stb stb de legyszives ertelmes, itelet nelkuli emberek irjanak mert a tobbit ugy sem veszem figyelembe. Regen lottem magam (injekcios tuvel kabitoszer adagolas) ez kb 2 honapja volt amikor a baratom szakitott velem 2 eves kapcsolat utan normalis ok nelkul es azota a kezemnel a hajlatnal voros vonalak vannak. Ez mi lehet? Vermergezes? Es egyebkent 1 ilyen alkalom volt amikor lottem magamat es az is valami gyenge szer volt.
15/L
Más tünetei is vannak a vérmérgezésnek,nem csak a piros csík. Meg úgy tudom,hogy ha a szív irányába tart,akkor nagy a baj. Szóval nem hiszem,hogy az lenne,inkább valami más, de nem vagyok orvos.
Nem tudsz képet feltölteni a karodról? Hátha látja valaki aki ért hozzá. De inkább személyesen kellene megmutatnod valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!