Tamás2000112 kérdése:
Simson s51n miért nem tudok vele váltani?
Figyelt kérdés
pár napja vettem egy simsont és ment a váltás is kiváló volt de nem tudok vele váltani beinditom és nem tudom sebességbe rakni miért? a kuplungot huzom és semmi mi lehet az oka? elkophatott a váltópofa˙(ha van benne)?#Simson #váltani?
2015. jún. 9. 16:08
11/14 anonim válasza:
ha annyira laza lenne a lánc akkor nagyon recsegne induláskor akkor azt is ide írta volna szerintem :D
12/14 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi! a hiba: a motor belselyében ledarált egy fogaskereket
2015. aug. 9. 10:13
13/14 anonim válasza:
A motorszerelőnk rájött a gondra ezaz.... magadtól jöttél rá vagy segitettek?? :D
14/14 anonim válasza:
hát attól még váltanod kellet volna tudnod ha meg van ha nincs a fog a 2 fogaskerék nem keresztezi egymást lehet nemhiába tört le, de inkább örüljünk neki hogy megtalálta a hibát xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!