Puzsér Róbertnek vannak gyerekei, felesége?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 22:34
2/7 anonim válasza:
Nincs felesége se gyereke, és amilyen elviselhetetlen ember nem is lesz neki.
3/7 anonim válasza:
nekem bejön mint pasi, és gondolom nem én vagyok az egyetlen. ha akarna már tuti lenne felesége
4/7 anonim válasza:
Remelem gyereke nincs es nem is lesz, mert ezt a vervonalat nem kene tovabb vinni.
6/7 anonim válasza:
Sok okos, bár milyen hihetetlen, van felesége, és egy fia is. Anno az egyik humorista töltött fel fb-ra egy közös képet Puzsérrral és a családjával, csak már sajnos nem emlékszem, hogy kicsoda.
Úgyhogy meg lehet nyugodni, akár milyen hihetetlen, csak a kamera előtt játssza meg ezt a természetet...
7/7 anonim válasza:
#4 Ha már csak negyed annyi intelligenciával rendelkeznél mint Robi, akkor nem kommentelnél ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!