Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Blogger vagy Blog.hu?

Blogger vagy Blog.hu?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan 'blogot' indítani, ahol bizonyos időközönként majd egy saját light novel fejezeteit szeretném feltölteni. Mivel nem vagyok egy technikai zseni, ezért könnyen formázható és megbízható oldalakat kerestem. E közül a kettő közül melyiknél lehet egyedibb külsőt teremteni? Vagy esetleg tudtok más tárhelyet(ingyen)?

2015. jún. 8. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A blogger-t válaszd. Szerintem sokkal egyedibb és szebb design-t lehet vele készíteni.

Vagy esetleg a g-portál még az aminél elég szép kinézetet lehet készíteni.Ha jól tudom rengeteg design blog van ami segít a kinézettel kapcsolatban ha valamit nem tudsz.

2015. jún. 8. 18:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi! :3
2015. jún. 8. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Blogger. Egyszerű a használata, könnyű tartani a kapcsolatot az olvasókkal, igazán jó design-t lehet rjta készíteni. Évekig használtam, és sosem kellett csalódnom benne :)
2015. jún. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!