Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik farkas (rajz) tetszik...

Melyik farkas (rajz) tetszik jobban? Miért?

Figyelt kérdés

Ezt úgy 4 hónapja csináltam:

[link]

Ezt ma:

[link]

2010. febr. 27. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A 2. jobb, de én inkább azt a kérdést tenném föl, hogy rajzolsz ilyen SZÉPEN????????
2010. márc. 19. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó lett Evelin:) De az elsőnél az oldalára majd figyelj mert kicsit "úszógumisnak" tűnik. Semmiképp ne hagyd abba a rajzolást.
2010. márc. 19. 21:44
 13/19 A kérdező kommentje:

Sok időm van hétvégén :-). És tudni akarok rajzolni. Indulásnak tavaly nyáron végig vettem a Jobb agyféltekés rajzolást. Sokat segített, de a gyakorlás a legfontosabb.

És egy idézet:

"A tehetség mögött köznapi szavak rejlenek: szorgalom, szeretet, szerencse, de mindenekelőtt a kitartás."

2010. márc. 19. 21:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Valószínüleg majd abbahagyom, bár nem szeretném, de mindig rákattanok valamire és csak azon jár az eszem, majd pár hónap múlva már nem érdekel.

Bár ezek olyan dolgok voltak, amibe nem igazán lehetett fejlődni, de a rajznál, festésnél ilyen nincs.

Remélem sokáig csinálni fogom még, mert tényleg jó dolog, bár szüleim szerint haszontalan.

2010. márc. 19. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:

2144es vagyok.Szerintem semmi nem hasztalan amiben örömödet leled. És ki tudja talán egyszer ebből fogsz megélni. (rajz tanár, festő, kreatív menedzser, tervező, arculat felelős)

..stb:) szóval hajrá

2010. márc. 19. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Második
2010. aug. 2. 22:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Első, mert az eredeti a kedvenc farkasos képem.

[link]

2010. nov. 1. 00:05
 18/19 anonim válasza:
A második, mert szebb lett a pofija :)
2011. ápr. 25. 15:05
 19/19 A nevem titok válasza:
Aranyos lett mind a kettő. Nem tudok dönteni!!!!! :DD
2012. febr. 9. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!