Melyik farkas (rajz) tetszik jobban? Miért?
Sok időm van hétvégén :-). És tudni akarok rajzolni. Indulásnak tavaly nyáron végig vettem a Jobb agyféltekés rajzolást. Sokat segített, de a gyakorlás a legfontosabb.
És egy idézet:
"A tehetség mögött köznapi szavak rejlenek: szorgalom, szeretet, szerencse, de mindenekelőtt a kitartás."
Valószínüleg majd abbahagyom, bár nem szeretném, de mindig rákattanok valamire és csak azon jár az eszem, majd pár hónap múlva már nem érdekel.
Bár ezek olyan dolgok voltak, amibe nem igazán lehetett fejlődni, de a rajznál, festésnél ilyen nincs.
Remélem sokáig csinálni fogom még, mert tényleg jó dolog, bár szüleim szerint haszontalan.
2144es vagyok.Szerintem semmi nem hasztalan amiben örömödet leled. És ki tudja talán egyszer ebből fogsz megélni. (rajz tanár, festő, kreatív menedzser, tervező, arculat felelős)
..stb:) szóval hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!