Pannon tartozás behajtó cégnél mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2004-ben a Pannonnál 46000 Ft tartozásom keletkezett, ami nem az én hibámból adódott, de az én nevemen volt a szám. Aki ezt a helyes számlát csinálta azt mondta rendezte de sajna ennek nem néztem utána. Most, hogy előfizetéses telefont szerettem volna, derült ki hogy fekete listán vagyok, és az ügyem a behajó cégnél van. Tudnátok nekem segíteni abban, hogy ennyi idő után nem évül el a tartozás? Jövő héten megyek a behajtó céghez ennyi év után bizti horror lett már a tartozásom. Nem tudjátok a behajtó cégek évi hány °%-os kamattal dolgoznak? Bármi jó tanácsotok van írjatok, hogy képben legyek a lehetőségeimmel. Köszönöm szépen.2010. febr. 27. 19:11
1/1 anonim válasza:
Ha minden igaz 5 év alatt elévül, ha ez alatt nem kaptál semmi irományt, amit hivatalosan átvetél (vagy a szomszéd)…. Szerintem Pannonék bukták. Ha esetleg próbálkoznának, hivatkozz erre és a válaszukat kérd írásban. Aztán legfeljebb irány az ügyvéd. Ha van olyan ügyvéd, akivel intéztél már valamit, lehet hogy ingyen is ad tanácsot.
Szerintem ne meny elé a dolognak, keressenek meg, ha akarnak valamit. Van rá hivatalos lehetőségük és ha nem tették, nem teszik, akkor így jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!