Zippoba 95ös benzint?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki, végülis a 2 világháborúba is zippot használtak az amcsik és nem hinném, hogy oda is vitték az eredeti zippo öngyújtó folyadékot..:) csak kicsit félek tőle, hogy berobban bár nem valószínű, meg gondolom büdös is..2010. febr. 27. 18:30
11/13 anonim válasza:
emberek, fákjaolaj a megoldás:D
13/13 anonim válasza:
A Zippo benzin azért kerül olyan sokba, mert az oktánszáma szerintem a kerozinéval vetekszik, nagyon tiszta az égése. A kerozinnak pedig szerintem nem annyi az ára mint a 95 ös benzinnek... (: Szval ha kerozinnal próbálod, az lenne célravezető.:D Egyébként nem tudom hogy vagytok ezzel a párolgás dologgal, de a zippo benzin véleményem szerint még gyorsabban is párolog mint a 95 ös benzin. Vagy tévedek? Még nem próbáltam hogy ugyan annyit egymás mellé öntök és figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!