Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mennyire jár bulizni? Ha...

Ki mennyire jár bulizni? Ha nem nagyon akkor miért? Azt vettem észre hogy nyugodtan nem lehet sehová elmenni, úgy hogy ne legyen balhé. Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:19
 1/6 A kérdező kommentje:
függetlenül hogy az adott hely melyik városban van,milyen a hely stílusa.
2010. febr. 27. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
általánosságban igazad van, mindenhol van balhé. kivéve a fesztiválokon meg koncerteken, ott még nem találkoztam balhéval
2010. febr. 27. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Mi az a bulizás?:o
2010. febr. 27. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:
PARTY TIME
2010. febr. 27. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért az szerintem nem teljesen igaz, hogy van balhé. Én 2-3 hetente járok és nagyon ritkán van balhé. Meg én úgy gondolom, nem feltétlenül kötnek bele mindenkibe. És mindig meglehet ismerni egy csomó új és érdekes embert:D
2010. febr. 27. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok helyen van balhé, kábitószer. Észre sem veszed és hopp a pohárba már ott van. Én nem nagyon megyek szorakozni, ami nem jó. Sokat melozok és nincs idő a szorakozásra, pedig mindenkinek kellene szorakozni, ki kapcsolodni.
2010. febr. 27. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!