Ki mennyire jár bulizni? Ha nem nagyon akkor miért? Azt vettem észre hogy nyugodtan nem lehet sehová elmenni, úgy hogy ne legyen balhé. Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:19
1/6 A kérdező kommentje:
függetlenül hogy az adott hely melyik városban van,milyen a hely stílusa.
2010. febr. 27. 15:20
2/6 anonim válasza:
általánosságban igazad van, mindenhol van balhé. kivéve a fesztiválokon meg koncerteken, ott még nem találkoztam balhéval
5/6 anonim válasza:
Azért az szerintem nem teljesen igaz, hogy van balhé. Én 2-3 hetente járok és nagyon ritkán van balhé. Meg én úgy gondolom, nem feltétlenül kötnek bele mindenkibe. És mindig meglehet ismerni egy csomó új és érdekes embert:D
6/6 anonim válasza:
Sok helyen van balhé, kábitószer. Észre sem veszed és hopp a pohárba már ott van. Én nem nagyon megyek szorakozni, ami nem jó. Sokat melozok és nincs idő a szorakozásra, pedig mindenkinek kellene szorakozni, ki kapcsolodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!