Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van ilyesmire igény? És hol...

Van ilyesmire igény? És hol valósíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy indítok egy 2-3 hetente frissülő blogot, ahol egy saját történetet nagyrészt light novel időnként pedig manga vagy rövid anime részekben közölnék(utóbbi nem biztos). A történet többfőszereplős, steam- és cyberpunk világban játszódó, leginkább sol és krimi kategóriába sorolható. A fejezetek vázlatai már jó ideje megvannak, "szak" tudásom pedig van a rajzoláshoz és az animáció készítéséhez.

Tehát itt a kérdés az lenne, hogy ha elindítanám érdekelne-e bárkit is, mert nem szeretnék felesleges energiát ölni bele. És ha nem, maradok a novella formátumnál. :')

A másik kérdés pedig, hogy melyik ingyenes tárhelyet javasolnátok? Blogger vagy Blog.hu? Melyik rugalmasabb, könnyebben szerkeszthető? Esetleg tudtok valami kevés angol tudással is könnyen formálható külföldi oldalt, ami ".com" végződést ad?

2015. jún. 4. 17:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem rendesen felkeltette az érdeklődésemet! :D

Az oldalakról szerintem meg annyit, hogy próbáld ki mind a kettőt és amelyik neked jobban kezelhetőbb azt használd. De (jó én egyiket sem használtam még és a jövőben sem hiszem, hogy fogom) szerintem nincs nagy különbség. :)

2015. júl. 20. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!