Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Hogyan "szokjak"...

Miért van ez? Hogyan "szokjak" le róla?

Figyelt kérdés
A probélmém az lenne, hogy egy fiúbarátom mondta, hogy hisztis vagyok. Mivel akkor épp nem volt túl jó napom, nem hittem neki. Aztán megkérdeztem a legjobb barátnőmet és azt mondta, hogy manapság tényleg mindenen besértődök és ordítok az emberekkel. Ez nagyon nem jó, de én egyszerűen nem veszem észre. Mitől lehet ez?
2015. jún. 3. 21:22
 1/3 anonim válasza:

Sok oka lehet. Le lehet róla szokni, persze nem egy nap alatt, de próbálj mindig amikor észreveszed magad lenyugodni.

Mint irtad te nem veszed észre, de nem gáz, csak figyelj oda

2015. jún. 3. 21:29
 2/3 anonim válasza:
hány éves vagy? állsz vm hormonos kezelés alatt? ki vagy téve nagy stressznek? rendben van a szexuális életed? legjobb barátnőd szerint mióta csinálod?
2015. jún. 3. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mostanában stresszes vagy, esetleg épp "nehezebb időket élsz", lehet, hogy így jön ki rajtad. Mással is előfordul. Próbáld meg valahogy levezetni a feszültséget. Figyeld magad és a viselkedésed, illetve a szituációt: gondold meg, hogy tényleg ér-e annyit a pillanatnyi bosszúság, hogy hisztizz rajta.
2015. jún. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!