Hogyan kell (akár privát) minecraft szervert csinálni? (nem kétnaposat hanem olyat ami bármikor amikor elinditom menni fog és más is feltud jönni rá)
Figyelt kérdés
várok embereket is erre a szeróra ha lesz föleg a segitőt de majd a minecraft neveket irjátok meg!2015. jún. 3. 17:51
1/4 adventurer111 válasza:
Letöltesz egy szerverkészítőt pl: [link] vagy ha modosat akarsz innen az intallert: [link] ha modosat akarsz csinálni csinálsz egy szöveges filet és ezt írod bele: java -jar szerverjarneve.jar -Xmx1G -Xms1G aztán mentés másként kitörlöd az egész nevet és valami.bat nevet adsz neki és elmented a szervered mappájába persze a szerverjarral együtt aztán duplaclickelsz a .bat-odra , megvárod amíg betölt mindent és a konzolba(fekete ablak) ba írod hogy stop és entert nyomsz azután a server.propertiesba beállítod ami kell (online-mode=false stb)! És ha wifid van akkor csinálsz egy portforwardot(ha megmondod a routered márkáját el is tudom magyarázni)
2/4 A kérdező kommentje:
nincs ruterem egy mobilnetem van csak
2015. jún. 5. 17:50
3/4 A kérdező kommentje:
de amugy kösz majd megprobálom !
2015. jún. 5. 17:51
4/4 A kérdező kommentje:
ez csak 1.8 as és 4 nap a letöltés lehet hogy csak szar a netem de ha jó lenne akor is kb 10 óra és nincs valami olyan egyszerű??
2015. jún. 6. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!