Segitség! A tengerimalacom szerintem beteg! Mit tegyek? Minden lent.
Segitsegek aki ért a tengerimalacokhoz! Mostanába kicsit lefogyott és szerintem megfostosodott fojton fosik és gondolom ezért sovány.. Mindent megadunk neki semmi rosszat és még mostanába csuklik/köhög vagy nemtudom mit csinál mikor eszik mindig szthiszem megfullad de nem. Ma délután hazajöttem kis rendrakás után ilyesmi ki akartam rakni legelni a malcot a fübe (amugy egésznap kint volt mert joidő volt de sztem nem sütött rá a nap árnyékba volt) és mikor ránéztem félig kint a házábol ugy feküdt mintha meghalt volna hirtelen megijedtem de mikor megemeltem a ketrecet megmozdult és megnyugodtam de aztán vittem a fű felé és ugyanúgy feküdt csak kevésbé "halálos" tekintettel mint azelőtt viszont nem moccant mikor még le tettem a fübe akkor se aztán kinyitottam a ketrecet kivettem mert nem akart megmozdulni pedig mindig ugy rohan ki belöle.. Kivettem és olyan volt mint egy rongybaba... Megfogtam letettem a fűbe és meg se moccant nagyon megijedtem...sokáig élesztgettem nem evett a fűböl.. Láttam h lélegzik de a fejét fel se emelte.. Megfürdettem végül mivel kihasználtam h semmire se reagál pedig pl a lábára erzékeny nem szereti ha piszkálom mindig szenvedek a körömvágással... Szoval lemostam továbbra is rongybaba volt megtöröltem néha mintha ivott volna az már haladás volt.. Megszáradt és visszatettem a ketrecbe mintha kicsit felébredt volna közbe már több életjelet mutat.. Viszont csak gubbaszt a sarokba..
nagyon aggódom szegénynek mi a baja segitsetek mit csináljak pillanatnyilag nemtudok elugrani vele orvoshoz..
SEGITSETEK SÜRGŐS, kösszi aki normálisan válaszol:)
Bocsi ha van valami helyesírási hiba, siettem..
Elvittük orvoshoz adott neki sok infuziót meg antibiotikumot. Jol sejtettem régebbóta baja van aztmondta a doki tüdőgyulladás... Sajni nemjók a kilátások szurkoljunk neki, nehéz éjszakája lesz. Azt mondták ha holnap estig életben marad van esélye. A fele súlyát vesztette azt mondta doki. "Nem lennék a helyébe"... Mondta :((((
Szoritsatok nagyon!! Köszi aki válaszolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!