Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Myvippen mikor és miért írják...

Myvippen mikor és miért írják ki azt hogy hitelesítve? Ez miért van? Mit jelent?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 11:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

az adatlapodon van egy menüpont oldalt, hogy hitelesítés

feltöltöd a jogsid, diákos, személyid jóminöségű képét, elküldöd a myvipnek, ők megerősítik ha jó a kép és egy SMS-ért cserébe hitelesítenek, hogy te az vagy aki felregisztrált oda, nem a szomszéd, a nevedbe. Jó dolog szerintem.:)

2010. febr. 27. 11:43
 2/13 A kérdező kommentje:
kösz! csak mert sokaknak láttam ezt kíírva! de én inkább nem teszek fel magamról képeket!!nem szeretem magam látni!! meg nem is szeretném hogy mások lássanak :D
2010. febr. 27. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
És ez sok mindenkit érdekelt.
2010. febr. 27. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

nem teszel fel képet?akkor minek vagy fenn!

én jó dolognak tartom,sok régi ismerősömet,volt munkatársamat találtam már meg így.(képekkel)

ott megnézhettem hogy vannak ,családi képeiket.írtam nekik,és azóta sokukkal találkoztam.

nem azért van hogy minnél több szám (ismerősök)legyen a neved alatt!láttam sok takony pics@t 1500 ismerőssel,ki hiszi ezt el!!!!

2010. febr. 27. 12:07
 5/13 A kérdező kommentje:
jó nyugi!! én szeretnék feltenni magamról képeket és kész! nem kell ezen felkapni a vizet csak mert nem szeretném hogy mások lássanak ! na ennyi és kész!!!
2010. febr. 27. 15:03
 6/13 A kérdező kommentje:
bocsánat elrontottam: Én NEM szeretnék magamról
2010. febr. 27. 15:04
 7/13 A kérdező kommentje:
nem teszek fel magamról képeket mert nem szeretem hogy ha mindenki lásson engem és kitudja utánna milyen oldalra kerül fel a képem! az egyik barátnőmnek már volt olyan hogy tett magáról fel képeket a myvippre és felkerült egy oldalra!!
2010. febr. 27. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
És? Biztos ki volt a fél p.csája.
2010. febr. 27. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:

milyen mindenki! csak az látja aki megnézi!

hu de egy h.lye pics@ vagy!

ja meg be lehet állítani hogy ki láthatja ki nem!

ennyi!

2010. febr. 27. 19:51
 10/13 A kérdező kommentje:
igen énis tudom !! de azt sem akarom hogy az ismerőseim lássanak! ja és ne itt oktassatok !! nem értem hogy miét baj most ez??!! na huzzatok innen a fr*ncba!!
2010. febr. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!