13 evesen diakmunka?
Juniusban 13 leszek :) es szeretnek elvalalni valami diakmunkat azert hogy segitsem a csaladom ugyanis nagyon rosszul allunk penzugyileg! 6. Os vagyok!
Valahol lehetne? Mert en csak ugy tudom hogy 15 evesen (9. Esen)
Sajnos 13 évesen még nem lehet diákmunkát vállalni, de nagyon dicséretes a segítőkészséged, tartsd meg ezt 2 év múlva is. :) (15 évesen is csak szünidőben dolgozhatsz majd, de több mint a semmi...)
Amit jelen esetben tehetsz:
- a pénzkeresők (szüleid?) válláról leveszed a terhet (kedvesség, beszélgetés, apróbb szívességek);
- háztartásbeli dolgokat elintézed (persze amikre képes vagy: takarítás, főzés, bevásárlás);
- alább adod az igényeidet (ne vedd sértésnek, de ilyen helyzetben muszáj beérni régebbi/kevesebb dologgal pl. ruhák terén);
- takarékoskodsz (kikapcsolod/leoltod/elzárod stb. - de a legjobb, ha minél kevesebbet használod a villanyt/gázt/vizet stb.);
- ha tudsz szerezni valamit, megosztod a családdal (étel/ital, ruha, stb.);
- tanulsz!
Egyébként a szomszédban, környéken, osztálytársak vagy ismerősök között bátran érdeklődhetsz. Ilyen alkalmi kisegítésekből is gyűlhet össze valamennyi.
Sok sikert, remélem segíthettem valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!