Ilyenkor mit kell csinálni? (N-core)
Hit'n'run figyelmeztetés
Kedves felhasználó!
Jelen pillanatban az aktivitásod szerint túllépted a rangodnak megfelelő hit'n'run lehetőségeid számát.
Azon torrentek számítanak hit'n'run-nak, amelyek minimum 14 napja vannak a listádban (start oszlopban 14 nap vagy több szerepel), s még nem teljesítetted rajtuk a kötelezettségeid. Ezen torrentek más színnel vannak jelölve a listádban a megkülönböztethetőség végett.
A seedkötelezettségeid teljesítésére e hónap utolsó napján 22:00-ig még van lehetőséged! Ha nem sikerül teljesítened a szabályzatban foglaltakat, automatikusan letöltés megvonásban részesülsz a következő hónap első napjától 3 napon át tartó időszakra.
IDE kattintva ez a box eltűnik, s a továbbiakban nem lesz elérhető!
Akkor ezt jól elcsesztem, nem tudtam, hogy ilyen is van hogy hátralévő idő,.
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat !!
Remélem mihamarabb küld nekem akkor valaki majd egy új meghívót mer ez gatya lesz akkor : ///
Azért ne add fel. Rakd be a kötelező torrenteket seedbe, és reménykedj.
Illetve tudom, hogy rongyrázásig mondta már mindenki, de olvasd el a wikit. Sok idő, de csak egyszer kell végig menni, illetve max ha módosítják.
(ha olyan kötelezett torrented is van, amit letöröltél a vinyódról, akkor nem gond, rakd be most letöltésre még, és amíg tudod töltsd, és utána seedeld vissza, azt amit leszedtél, ezt úgy tudod, hogy a kliensedben a fájlok menüpontnál jobb gombbal rákattintasz, és a kihagyásra klikkelsz, ezután elkezdi seedelni)
Nem kellene hogy piros legyen a torrent, az hibát jelez. Amikor letöltesz valamit, akkor köteles vagy 1.0 arányig vagy összesen 48 órányit seedelni a következő 4-6 hétben.
Ebben az időszakban nem nevezheted át, helyezheted át vagy törölheted a letöltött fájlokat anélkül hogy a programban ne módosítanád az útvonalakat, hogy továbbra is megtalálja (persze a törlés kivétel, ne törölj).
Tudtommal csak az inaktív tagokat engedik vissza törlés után, akit kizárt a rendszer szabálysértés miatt azt nem lehet visszahívni sem. Egy alkalom után persze nem törölnek egyből, csak megvonást kapsz. A jövőben még tanulhatsz és figyelhetsz arra mit kell csinálni.
Csak 3 napos letöltés megvonást kaptam,
Hogy lehet elindítani a seedelést?
Ncore-nál belemegyek a nevemre, ott hogy HNr, és ott a cuccosokra, az van írva, hogy Stopped, nem az h seed, meg van állva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!