Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha pl vaterán meg szeretnék...

Ha pl vaterán meg szeretnék venni egy terméket és az utolsó pillanatban teszek rá licitet akkor az úgy érvényes?

Figyelt kérdés
an egy termék amit meg szeretnék venni. de van egy másik csávó aki az én ajánlatom mindig fölül licitálja ezt ki lehetne úgy védeni hogy az aukció lejárta előtti utolsó percekben teszek rá licitet ? és mielőtt felül tudná licitálni akkor már lejárt az aukció
2010. febr. 26. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
igen, de valószínűleg erre már ő is gondolt...
2010. febr. 26. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Naná, hogy érvényes!

Én is mindig ezt csinálom;)

2010. febr. 26. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
én automatikus licitet szoktam ilyenkor használni
2010. febr. 26. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
mit tud ez az autómatikus licit ?
2010. febr. 26. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne légy a pénztárcád ellensége!!!! Nehogy az automatikus licitet használd! Mert akkor csak feljebb és feljebb megy az ár, hiszen a srác ugy sem adja fel!

Igy ha a végén licitálsz akkor sokkal olcsóbban megnyered;)

2010. febr. 26. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:

automatikus licitnél meg lehet adni egy felső határt hogy pl 1000 forintig licitáljon helyetted, ha a másik pasi licitál a gép neked automatikusan felül licitálja. abban előzőnek igaza van, hogy vigyázni kell vele, okosan kell csinálni, mert rá mehet a pénzed, de ha okosan csinálod hasznos. így nem kell állandóan frissíteni. érdemes csak pár perccel a licit előtt beállítani. de a vatera oldalán sokkal jobban le van írva, írd be a keresőbe.

szóval vannak esetek amikor nagyon hasznos is tud lenni.

2010. febr. 26. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Majdnem mindennel egyetértek, amit leírtatok, kivéve, hogy az automatikus licit csak akkor lehet hasznos, ha nem tudsz az utolsó pillanatban a gép előtt ülni és licitálni. Azt viszont áruljátok már el, hogy hogy csinálja valaki azt, hogy ilyen szinten biztonságosan el tudja kapni a legutolsó másodpercet:

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy legalább annyit, hogy van valami trükkje, módszere, vagy csak egyszerűen ilyen jól figyeli az órát?

2010. júl. 28. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:

21:27 nem vagy a pénztárcád ellensége automatikus licit esetén sem, mert megadod a max. összeget amit még kiadnál a termékért.

azt meg már csak tudod, hogy mennyit igen és mennyit nem adnál ki érte. ha a többiek előbb lemondanak a termékről, ergo nem licitálnak tovább akkor lehet, hogy el sem éri a licitálás az általad megadott max. összeget, ugyanis ilyenkor is mindig csak a licitlépcsővel emelkedik az összeg.

2010. júl. 29. 07:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát akkor összegezve az eddigieket: hiába szünteti be az eladó a termék használatát, más személy, más hardveren nem jogosult használni. Nagyjából jól értem? És mi van akkor, ha valaki azzal az alaplappal együtt veszi meg az OEM Windows-t, amivel együtt a boltból lett vásárolva? Akkor tovább használható azzal a bizonyos alaplappal, nem? Vagy mi van akkor, ha mégsem volt aktiválva? Akkor is csak az a személy jogosult használni, akinek a neve a számlán szerepel?
2010. júl. 30. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis... azt hiszem, ezt nem ide akartam írni. Kérhetném a törlését?

Előző voltam.

Bocsi.

2010. júl. 30. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!