Ha pl vaterán meg szeretnék venni egy terméket és az utolsó pillanatban teszek rá licitet akkor az úgy érvényes?
Naná, hogy érvényes!
Én is mindig ezt csinálom;)
Ne légy a pénztárcád ellensége!!!! Nehogy az automatikus licitet használd! Mert akkor csak feljebb és feljebb megy az ár, hiszen a srác ugy sem adja fel!
Igy ha a végén licitálsz akkor sokkal olcsóbban megnyered;)
automatikus licitnél meg lehet adni egy felső határt hogy pl 1000 forintig licitáljon helyetted, ha a másik pasi licitál a gép neked automatikusan felül licitálja. abban előzőnek igaza van, hogy vigyázni kell vele, okosan kell csinálni, mert rá mehet a pénzed, de ha okosan csinálod hasznos. így nem kell állandóan frissíteni. érdemes csak pár perccel a licit előtt beállítani. de a vatera oldalán sokkal jobban le van írva, írd be a keresőbe.
szóval vannak esetek amikor nagyon hasznos is tud lenni.
Majdnem mindennel egyetértek, amit leírtatok, kivéve, hogy az automatikus licit csak akkor lehet hasznos, ha nem tudsz az utolsó pillanatban a gép előtt ülni és licitálni. Azt viszont áruljátok már el, hogy hogy csinálja valaki azt, hogy ilyen szinten biztonságosan el tudja kapni a legutolsó másodpercet:
Vagy legalább annyit, hogy van valami trükkje, módszere, vagy csak egyszerűen ilyen jól figyeli az órát?
21:27 nem vagy a pénztárcád ellensége automatikus licit esetén sem, mert megadod a max. összeget amit még kiadnál a termékért.
azt meg már csak tudod, hogy mennyit igen és mennyit nem adnál ki érte. ha a többiek előbb lemondanak a termékről, ergo nem licitálnak tovább akkor lehet, hogy el sem éri a licitálás az általad megadott max. összeget, ugyanis ilyenkor is mindig csak a licitlépcsővel emelkedik az összeg.
Vagyis... azt hiszem, ezt nem ide akartam írni. Kérhetném a törlését?
Előző voltam.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!