Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fekete Istvan : Tüskevár?

Kikiku kérdése:

Fekete Istvan : Tüskevár?

Figyelt kérdés
Tudna valaki a regényből kiirni minnél több madar - , halfajt? holnapra kéne xd , vagyis még ma xd

2015. máj. 31. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát el kellett volna olvasni. Én nem fogok neked összeírni semmit, a te házid, csináld meg te. Az internet világában már arra sem hivatkozhatsz, hogy nincs meg neked a könyv, mivel ez a könyv fent van az interneten is.
2015. máj. 31. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy az emberek ilyen kedvesek , nem hazi feladatról van szó , hanem rajzversenyre , és téma az állatok , ugyhogy hallottam , hogy ebben a könyben rengeteg halfaj van , baratnőmmel ezt szeretnénk lerajzolni, könyvet meg reális hogy nincs idő elelvasni , 2 napja jelentették be hogy továbmehetünk
2015. máj. 31. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
A Tüskevárat 6 óránál hamarabb ellehet olvasni még a leglassabban olvasó embereknek is. Én 4 óra alatt letudtam.
2015. máj. 31. 09:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy így átfutottam:

Madár:

dankasirály, varjú (valószínűleg dolmányos, mert szürkének mondja, megkülönbözteti a fekete - vetési - varjútól), bíbic, szürkegém, bakcsó, kanalasgém, rétihéja, kócsag, rétisas, aranymálinkó (ez a sárgarigó), barnakánya, szárcsa, kabasólyom, kárókatona, kuvik, búbosvöcsök, karvaly

Hal:

compó, vadponty (nyurgapontynak is hívják), keszeg, kárász, csuka, harcsa, dévérkeszeg

Nem néztem végig, de talán ennyivel is tudtok kezdeni valamit. Madarak közül azokat írtam ki, amiket többször is említ, vagy a nevük említésén kívül több szót is mond róluk.

2015. máj. 31. 10:10
 5/5 Diamond20066004 válasza:
ha jól emlékszem még ponty is volt benne
2021. nov. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!