Szeretnek színészetel foglalkozni de hogyan is működik?
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy mi kell a színészethez. en külföldön élek ezen belül Angliába nagy álmom tovabb jutni Amerikába. Angliába mar 3 eve elek a nyelv is megy. Mar nagyon régóta a színészet erdekel. 3 evet jártam drámaszakkore sok színpadi fellépésen is részt vettem mar de a filmes szerepek érdekelnek leginkabb. Szeretnek ezel tovabb foglalkozni de nem tudom hogyan. Ezt lehet suli végzettség nélkül is? Vagy úgyis lehet hogy el megyek meghallgatásokra es ha tehetségesnek látnak kaphatok egy szerepet? Igazából nem tudom hogyan lehet vagy működik. Annyira nem is merem bele élni magam.. nagyon örülnek ha valaki tudna segíteni ebben.. 16/L2015. máj. 31. 01:05
1/2 anonim válasza:
De mázlista vagy, hogy Angliában élsz!! A helyedben mindenképp megpróbálnék bejutni a NYT-be (National Youth Theatre), a legtöbb valamirevaló (nem csak híres) brit színész ott kezdte. Sokan nem is tanultak tovább, mert felfigyelt rájuk egy-egy ügynök, és rajtuk keresztül filmszerepekhez jutottak. Persze színházban kezdték, anélkül nincs színészet, hacsak mondjuk nem vagy modell, és az ügynököd benyom ide-oda (de a legtöbb modell nem is tud színészkedni). Aztán nagyon sok NYT-snek ösztöndíjat ajánlanak olyan helyekre, mint pl a LAMDA, és nemcsak, hogy nem kell felvételizniük, de ingyen tanulhatnak a legnagyobbaktól a legjobb helyen (a tandíj 5-10 millió forint körül mozog). Szerintem ne menj Amerikába, fölösleges lenne, a brit színészképzés sokkal magasabb színvonalú, mint az amcsi.
2/2 anonim válasza:
Remélem, jobban megy az angol, mint a magyar...
Egyébként az angolok sem mehetnek ki csak úgy Amerikába, szóval ezt felejtsd el. Semmivel sem könnyebb onnan, mint Magyarországról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!