Valakinek van elérhetősége BT3Z Minimarketről? Mert eltüntek a facebookról.
Üdv ! Én kb 5 hete rendeltem 18.500 ft-ért innen egy Roshe Run-t máig nem érkezett meg és reménykedve várom , hogy megérkezik , nekem is feltűnt , hogy eltűntek elég sokat töröm rajta most a fejem , hogy talán késik (mert elvileg 4 hét míg megjön) vagy átköltözött az oldal , de szerintem vagy rendőrségi ügy miatt lettek törölve vagy saját maguk szüntették meg az oldat .
Egy szó mint száz egyenlőre nem tudok/tudunk mit tenni várni kell még ,ha nem jön meg össze kell fogni és fel kell őket jelenteni !
Sajnos én is most rendeltem tölük elöször, nem tudok roluk semmit! :(
Nem tudom mi lesz a vége!
Tegnap elött megjött a cipő, nem volt hozzá doboz de megjött és teljesen jónak tűnik. Amúgy találtam egy oldalt amibe szinte biztos vagyok, hogy ugyan az!
Mert a megérkezett termékek mappába ugyan azok a képek vannak mint a bt3z minimarketnél, meg a többi kép is ugyan az.
De a lényeg, hogy megérkezett és nem dobtam ki 20.000ret szerintem nektek is megfog jönni csak várni kell.
Jah bocs mégse Taiwan
Made in Vietnam van ráírva mint az eddigi összes nikemen, amik biztos eredetiek.
Sziasztok, kb 4 hete rendeltem tőlük cipőt, még nem jött meg. Aggódok hogy nem is fog - mert a cég eltűnt a facebookról.
Látom hogy a kérdező megkapta a cipőjét, ez azért biztató. De másnak is megérkezett?
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!