Mit csináljak hugomnak, szüleimnek fából (esetleg vasból)?
Tehát, testvéremnek, és szüleimnek is nemsokára születésnapjuk lesz, és szeretnék nekik valamit csinálni.
Testvérem: 9/L
Szüleim: 40<50
Ami szóba jöhet: Elektronika, fa, esetleg vas.
Aki tud segíteni, annak előre is köszönöm!
Ui. De, egyéb dolgokat is írhattok.
Szia!
Egyelőre nem tudok segíteni, úgyhogy kérdezek, hogy közelebb jussak: Alapvetően te készítenéd el a fából készült dolgokat mondjuk deszkából, fadarabokból stb. barkácsolva vagy fából készült dolgok is jöhetnek, amiket esetleg te pluszban kidíszíthetsz? Ugyanezt kérdezném a vassal kapcsolatban is.
Az elektronika alatt mit értesz? Te szerelnél össze valamit, mert értesz hozzá, vagy kész termékhez szeretnél ötletet, amit megvehetnél?
A kérdésedet inkább úgy értelmeztem, hogy te alkotnál valamit a megadott anyagokból barkácsolgatva, keratívkodva, de nem vagyok biztos benne...
Mindent magam csinálnék. Elektronika alatt értem: Èdesapám elekroműszerész is, ezért értek viszonylag jól hozzá. Fábol készült: Valamennyire asztalosságban ks otthon "vagyunk".
Ès még a fèmek tefén is, de abban már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!