Hogyan lehet leggyorsabban ápolónőként elkezdeni dolgozni angliában?
Figyelt kérdés
Végzős vagyok ápoló szakon, és szeretnék angliában dolgozni, nyelvtudásom fejlesztése céljából.
Van esélyem ápolónőként állást találni kint?
Mert igazából szívesebben dolgoznék a szakmámban mint például vendéglátásban.
Előre is köszi a válaszokat!
2015. máj. 26. 16:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha már van némi tapasztalatod és nyelvtudásod is. Itthon meg lehet tanulni a szakmát; szerintem jobb, itthon, magyaroktól tanulni, akik magyarul mondják, hogy mit hogy csinálj -mint kint szenvedni, ha még nem stabil a tudásod. Ki menni csak akkor mennék, ha már van tapasztalatom. Az az angol kórháznak is jobb...
2/5 anonim válasza:
Szia Mária,
igen, van lehetőséged dolgozni mint ápoló, de a nyelvre tényleg nagyon rá kell feküdni...
amig otthon azt hiszed középfokon beszélsz, annak a felét sem érted meg idekint....javaslom először kezdj nursing home-ban, amig nem lesz tökéletes az angolod.
3/5 anonim válasza:
Barátnőm tavaly ment ki, miután megcsinált egy ápolós Okj tanfolyamot és fel is vették Suffolkba egy kórházba. Mesélte, hogy a nyelvvel ugyan problémái voltak a legelején, de abba is hamar belejött, mivel nap mint nap angolul kellett beszélnie, mellesleg igen segítőkészek voltak vele, pl érte mentek a reptérre érkezéskor is, és mindenben segítettek neki. Ha jól emlékszem az elején egy-két hónapig tréningen volt segédápolóként és volt mentora is ezalatt. Úgyhogy szerintem nem kell megijedni a dologtól, én hasonlóan jöttem ki németországba :)
4/5 anonim válasza:
Nem végzősként ugyan, de én is megyek ki 8 év itthoni kórházi tapasztalattal. Viszont találtam egy közösséget a neten akik mindenben segítettek, szerintem érdeklődj tőlük milyen lehetőségeid vannak. Semmibe se kerül, nagyon kedvesek, szívesen segítenek, facebook oldaluk is van, én ott zaklatom kérdéseimmel őket néha napi szinten :D
5/5 anonim válasza:
Elnézést a címük lemaradt :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!