Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Linkelnétek? Tudtok nekem...

Linkelnétek? Tudtok nekem olyan honlapokat (blogot fórumot) linkelni ahol "öngyilkossággal" foglalkoznak?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyat ahol "tanácsokat adnak" h tegyem

21F

2010. febr. 26. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont innen, mar egyszer "kihorgasztam" egy kislanyt aki ilyen volt mint te.

O ismeg akart halni,es fel is vagta egyszer az ereit.

Kuzdottem erte, online konyvet olvastattam vele, atbeszeltuk stb.

Tobbszor visszaesett. Probaltam neki mindig iranyt mutatni,es segiteni az iskola kivalasztasban a tovabbtanulasahoz. Hala Istennek ma mar ott tartunk, hogy megfordult minden, es felvettek az ahitott iskolaba.

Probalj meg inkabb baratokkal lenni, celokat kituzni stb.

De ha esetleg van kedved veled is szivesen beszelgetek.

De nem adok tanacsot hogyan vedd el azt ami a legdragabb!

2010. febr. 26. 00:46
 2/5 anonim válasza:

volt egy oldal nemrég, de beszüntették, a fóruma még megvolt. részletesen le volt írva minden, de én f@sz nem mentettem le...

bárhogy is akarod, krva rossz lesz.

tudom h f@szság ezt mondani, de gondold át, hogy tényleg ez e a legjobb út. Unatkozni 50évig semmivel se rosszab. Felejtsd el az értékrended és merülj el magadba. természetanya pontosan tudni fogja mikor van szüksége rád. Márpedig ő okosabb nálad.

2010. febr. 26. 02:42
 3/5 anonim ***** válasza:
szia.irtam neked emailt.majd olvasd el.
2010. febr. 26. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát te beteg vagy.menj el pszichológushoz,mert nem lessz ez így jó.akkor jössz rá hogy hülyeséget csináltál amikor megteszed.
2010. ápr. 17. 18:42
 5/5 anonim válasza:

Az egyik volt osztály társam is megtette és egy nagy ürességet hagyott maga után (rengeteg kérdéssel)!!!

Gondold végig a szándékodat és, azt is, mit tennél a családoddal,barátokkal...

Én nem akartam elhinni mikor megtudtam....

21 éves volt a haverom.

Nem sokszor beszélgettünk, mert nemvoltunk teljesen egy síkon, de azért néha beszélgettünk.

Ettől függetlenül, még mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok....

Ne add fel soha az életed !!!!

2010. okt. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!