Ha a mensa hungariqanál most töltöttem ki egy online tesztet, és 15 évesen a 17 éves korosztályban 121 pontot sikerült elérni, akkor az IQ-m magasabb, mint 121?
Bocs, hogy ezt mondom, de ahogy újra és újra kitöltöd egyre egyszerűbb lesz. Itt az lenne a lényeg, hogy új ismeretlen feladványokra miként tudsz reagálni.
Továbbá, abból hogy most 121 (maradjunk ennél) nem következik, hogy 2 év múlva ez majd több lenne. Lehet jobb leszel, lehet stagnálsz, lehet leépülsz.
úgy utálom az ilyen arcos embereket. Magas az Iq-d? És mire mész vele? Kuncsorogsz, hogy bevegyenek egy klubba, aminek tagjai azt sem tudják, hogy a világon vagy. egyébként az Iq teszt 125ig mér csak:) Teszteltem. Azt írták pontosabb eredményért be kell menni. De annyira már nem érdekelt.
Csak az ilyen lealacsonyító magatartástól fordul fel a gyomrom
Az előttem szólónak
A 12. vagyok megint. Én voltam megírni és szerintem poén. 2000 Ft, tartanak egy előadást majd eléd tesznek egy logikai tesztet. Nekem megérte hisz imádom az ilyeneket, nem hiába foglalkoztat a matek. És mit ér az IQ? Az ég világon semmit! :D
Nem ad se műveltséget és okosabb sem leszel tőle, de szerintem az igaz, hogy nagyobb mennyiségű információt jobban tudsz vele kezelni (de ez lehet egyfajta önbizalom is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!