Az Eurovízió döntőjében, mielőtt fellépett a svéd énekes, a műsorvezetők eljátszottak egy telefonos jelenetet. Bőv. Lent?
Nem, szerintem nem erre utaltak!
Én úgy vettem észre, hogy körülötte mindenki férfi volt és volt ott 1-2 meleg zászló is, és tudjuk jól, hogy Bécs nagyon is meleg centrikus város, rengeteg meleg él ott. Szóval szerintem ez egy meleg poénnak is felfogható, nem csak biztatás a szavazásra :)
Bocsi, de ezt most nem értem:) mindkét műsorvezető nő volt és egy férfi nyújtotta oda a telefont az egyiknek.
Egyébként kár, hogy nem a svéd srácra és a mi indulónkra utaltak ennél a poénnál, pedig olyan cuki, hogy elkérte csemer bogi telefonszámát:)))
Meg azon csodálkoztam, hogy annyira nem foglalkozott ezzel a média, pedig azért mégiscsak a győztes "érdeklődött" boggieról...
https://www.youtube.com/watch?v=86tvl5DH0c4
és az eurovízió facebook honlapján (azt most nem tudom kikeresni, mert már sok új fényképet töltöttek fel, de meg lehet találni) ki van téve egy kép, amin pont a telefonszámát kéri el.
És egyébként pontosan ezért tettem fel ezt a kérdést, mert gyanús hogy pont Mans fellépése előtt játszották el ezt a "Megadnád a tel.számod?- jelenetet":DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!