Uvegezes kozben csokoloztam egy fiuval de tobb ideig mint ami meg volt adva es aztan jatek utan is csokoloztunk. Ez azt jelenitheti h tetszik neki ahogy csokolok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 19:55
11/17 anonim válasza:
Ha ő csókolt meg, valószínűleg tetszel neki. Hogy mennyire, azt nehéz lenne megmondani, mert azért ez mégiscsak játék. Ne vedd nagyon komolyan. Amúgy nem baj, ha játszottál ilyet, ettől csak nem lesz rossz híred, hacsak nem minden héten..
Neked is tetszik ez a fiú? Hány éves vagy?
12/17 A kérdező kommentje:
Ritkan szoktam jatszani,ezt is majus 1. alkalmabol jatszottuk... Igen tetszik.En 15 a fiu pedig 16
2015. máj. 24. 14:23
13/17 anonim válasza:
Jól olvastam 15 vagy. 15 évesen csókolóztál először és már 5 fiúval, de 2-vel csak játékból. *taps-taps-taps* Imádom az ilyen kislányokat, vitatkozni nagyon tudnak az igazukért (ami nincs) de erkölcsileg 0-lák.
14/17 A kérdező kommentje:
Igen 15 vagyok, 2 honap mulva 16 es miutan betoltottem a 15-ot ra 5 napra csokoloztam eloszor szoval volt eleg idom mostanaig h 5 fiuval csokolozzak amibol 2 majus 1-kor volt...
2015. máj. 24. 17:47
15/17 anonim válasza:
Tetszel neki, jól csókolsz, vagy csak kapva kapott az alkalmon.
16/17 anonim válasza:
kérdező fogdmár be a pofádat! :D ... kilakott R**anc
csók:17/L
17/17 Thomika20 válasza:
Bár velem csókolózna valaki, de nem baj. Amúgy k*rvára gáz vagy kérdező. Tudod, azt ahogy itt írsz, mutatja azt, hogy a való életben milyen ember vagy.
Én is szeretek lustulni, meg minden, de még is mindig figyelek a helyesírásomra.
Na meg, hogy 5 pasival csókolóztál, hát gáz.
Amúgy utolsó tetszett a beoltásod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!