Hogyan lehet "rossz korban élni"?
Lehet, hogy én vagyok h*lye, de folyamat úgy érzem, hogy nekem nem itt a helyem, rossz korba születtem bele..
'96-os vagyok, de egyszerűen nem érzem magam idevalónak. Nagyon vonzódom a '90-es, '80-as évekhez. Sokszor elgondolkodok azon, hogy milyen jó lehetett anno a '90-es évek, imádom azt az őrült stílust, zenét, divatot, ami ezeket az időket jellemezte. Mindig olyan érzésem van, hogy én odavaló vagyok és a mai világgal ellentétben teljesen máshogy gondolkodom... olyan '90-es évek b*z* vagyok :D Más is van így ezzel vagy csak én vagyok h*lye? :D
Nagyon fiatal vagy. Nem "rossz korba születtél",inkább arról van szó, nem találod MÉG a helyed a világban. És ez a múltra való "nosztalgikus " érzésben egy kicsit megnyugszik. Nehéz ez, megtalálni a helyünket és mindig marad egy kis fájdalom, amit Weöres olyan gyönyörűen írt le:
Miért nem tudunk már örülni,
ha étel és bor oly remek?
Miért vagyunk mi mind a Földön
olyan örök idegenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!