Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sör megtagadása a kocsmában?

Sör megtagadása a kocsmában?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves fiú vagyok, van egy kocsma ahova pár hónapja a haveri társaság miatt benézek néha. Általában a többiek már ot szoktak lenni mire odaérek, és nekem a pultos csajjal lenne problémám. Múlthéten leoltott a francba mikor ezt mondtam neki: Egy sört kérnék!

A problémája az volt, h nem mondtam azt h légyszíves vagy azt, h kérem, és a pofámba vágta h, úgy beszélek vele mint egy kutyával. Megjegyzem ennél többet soha nem beszéltünk (mer csúnya:D). Azt is mondta ha ilyen bunkó vagyok nem ad nekem sört. Ugye én pislogtam mint a hülyegyerek nem tudtam mit mondani. Nem akartam vitázni így inkább fogtam magam és kisétáltam. Haverok nem értették mi a baja, mondták is h, szarjam le. De bennem felmerült a kérdés, h megtagadhatja e a kiszolgálást egy kocsma pultos (józan) fiataltól, mert nem mondja h, légyszíves? :D

2010. febr. 25. 18:24
 1/9 A kérdező kommentje:

bocs elrontottam nem tudomh, kell belejavítani, megteszem hát itt: Egy sör lesz!

Ezen akadt ki a csaj. :D

2010. febr. 25. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Kérjél vodkát!
2010. febr. 25. 18:32
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Mert paraszt vagy. Miért nehéz azt mondani, hogy szia, kérek egy sört? Nem kell vele beszélgetni, se jópofizni, csak egy kis kultúrát erőltess magadra, mert igenis gyökér dolog így rendelni, hogy "lesz egy sör". És nem, nem kötelező kiszolgálnia mindenkit.
2010. febr. 25. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Kérd a panaszkönyvet és mondd neki, hogy szólsz a fogyasztóvedelemnek.

Talán még ingyen sört is kaphatsz így!

2010. febr. 25. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Tán megemlíthetnéd a tulajnak, hogy a csajnak elmesélhetné, mire alkalmazza. Ha marad minden a régiben, akkor van elég vedelde felétek is. Nem kell a gyenge helyeket pénzelni.
2010. febr. 25. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Az előttem írónak: az illemhez hozzátartozik az is, hogy nem bántódsz meg ökörségek miatt...
2010. febr. 25. 19:05
 7/9 anonim ***** válasza:
szal 1903-nak, bocs a tripláért, fujfuj én...
2010. febr. 25. 19:06
 8/9 A kérdező kommentje:

először is any*d a paraszt...:D

Ránézek a csajra és sírni-röhögni lenne kedvem rajta egyszerre.A magatartása is irritál a csajnak, eszembe se jutna belekötni vagy bunkónak lenni szerencsétlennel. Egyébként nemegy kocsmába voltam már, egyikbe se zavart senkit. Az h Egy sör lesz! Szerintem teljesen korrekt.

2010. febr. 25. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is beszólt egyszer egy kiszolgáló, amikor azt mondtam h sör lesz. Úgy látszik, allergiásak rá :'D

Már rászoktam arra, h egy sört legyen/légyszíves :D

2011. júl. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!