Mit tegyek? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Lassan 1.5 éve szakítottunk barátommal... miattam mivel elhagytam másért.. de idővel rájöttem hogy lehet nem kellett volna azóta mással van, de tudom hogy még mindig érez valamit nagyon nagyon nehezen szakadt el tőlem,és én is tőle..lehet azért mert ő volt az első és tényleg nagyon szerettem csak voltak problémák ami miatt inkább máshoz menekültem :/(barátok is leakartak beszélni róla, már szinte azt éreztem hogy "belém beszélik" hogy én nem szeretem) azóta is szinte mindennap gondolok rá.. nekem is van párom de nem éreztem eddig úgy hogy olyan lenne mint anno míg nem jöttünk össze, a mostani barátom már külföldön dolgozik és nem sokat lesz itthon, nem is igazán bizom benne.. így még jobban aggaszt a dolog .. így még többet fogok az ex-re gondolni ??2015. máj. 21. 23:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!