Ciki ha bugyiban ruhába takarva kelett kilyönnöm a korházból?
Figyelt kérdés
Eltörtem a lábam és ugye bekelett gipszelni. És mivel rossz idő volt hoszzú gatyában mentem dokihoz, nem is gondoltam arra hogy be kell gipszelni azt hittem hogy csak megzúzódott. Levágni meg nem akartuk a gatyát, ezért kitalálta az orvos hogy kössünk a derekamra egy pulcsit. Oké kimentünk, utánna meg mentünk haza ebbe az a jó hogy mi emeletes házban lakunk és mi a harmadikon. jó semmi probléma feltudnak vinni, igenám de persze hogy pont akkor jöttek le a szomszédok, és teljesen kinnvolt a seggem!2015. máj. 21. 20:28
2/3 anonim válasza:
Az sokkal cikibb, hogy nem tudsz rendesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!