Mit gondolnátok a morbid tájékoztató jellegű információkról? : D
A XXI. században már akárhova megy az ember, mindenhol kivan írva, tűzve, rakva, ragasztva valamilyen többnyire papír alapú kiírás, figyelmeztetés, felhívás mint például
" Kérlek, zárd be az ajtót; A WC nem üzemel; A szeminárium sajnos elmarad; Dohányozni tilos!; A zuhanyzó és a lábmosó használata kötelező!; Az üzlet technikai okok miatt zárva van; A szabadon hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!; A bolt leltár miatt zárva van " stb. Mi lenne, ha a társadalmat más nyelvezetű tájékoztató üzenetek fogadnák, gondolok ilyenre hogy " Zárd már be azt az ajtót b*zdmeg, mert fűtés van!, A WC nem üzemel, akkor sem fog ha megfeszülsz is!, A szeminárium elmarad, szal besz*ptad :D, A bolt leltár miatt zárva van, világosan kivolt írva, arról meg nem a Coop tehet, hogy hülye vagy, sajnálom., Vigyázz! Lépcső! Ha bebasztad a térded, akkor csak röhögni tudok rajtad "
Remélem világos volt a kérdés, erre kérnék megjegyzéseket, ne fogjátok vissza magatokat! :)
A kérdés nem rólam, hanem a társadalomról, a ti reakcióitokról szól, hogy szerintetek ki mit csinálna ha ilyen morbid és sértő, obszcén felhívásokat olvasna? :D
Igen, olyannal már találkoztam én is, hogy "A boltot mérgeskígyóval őriztetjük", vagy hogy "Üzletünkben megfigyelő kamerarendszer működik. Kérjük mosolyogjon!" stb., szerintem poén, talán nem ilyen fapofával közlekedne mindenki a városban, hanem mosolyognának, ha több ilyennel találkoznának.
Amiket írtál, tényleg nem morbidok, viszont az ötlet nekem tetszik. :)
Igen ez az utolsó kettő jópofa.
De ilyenek: "A szeminárium elmarad, szal besz*ptad" "Zárd már be azt az ajtót b*zdmeg"
Vicces lenne, de trágár szavak nélkül is lehet effajta célt elérni. Kedvencem:
"Idióta betörök, a boltban zárás után telefont nem tartunk. Menj dolgozni!"
Ez konkrétan Kaposváron volt kiírva. Jó, után még volt hasonszőrű, a betörő édesszüléjéről szóló közlendő is.
A ne itt bagózzban semmi különleges nincs...
Ám én is találtam egy vicces kiírást egy boltnál:
A 3-nál több tagú csoport belépését rablótámadásnak veszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!