Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kövérség nehezíti a gondolko...

A kövérség nehezíti a gondolkodást, tanulást?

Figyelt kérdés
Az elhízottság fáradtságot okoz. Ezáltal csökkenti egy személy koncentrálóképességét is? És tényleg folyamatosan fáradt egy túlsúlyos ember?
2015. máj. 19. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:

110kg vagyok és nem az izomtól. Nem igazán vagyok általában fáradt. Persze túrázás vagy több órás kerti munka után az vagyok. Butának sem mondanám magam informatikus hallgatóként. Max azt lehet mondani, hogy lusta vagyok, de ha elkezdek valamit akkor azt általában be is fejezem, csak nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjem.

Nem vagyok nagyon jártas a biológiában de ha jól tudom a kövérség alapfeltétele a túlzott cukorbevitel, és mivel az agy csak cukrot használ,így szerintem nem lesz a kövér ember buta.

De persze nem ajánlom, hogy kövér legyél sok hátránya van(pl rövidebb farok, térd problémák, izzadás)

2015. máj. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!