Milyen természetes hatóanyag van narancsbőr ellen?
Figyelt kérdés
Nincs rajtam nagy zsírfelesleg az egész testemen max 5 kiló nem erre kell gondolni. Folyamatosan futok és tornázok, guggolok, és bármi amit lábra el tudtok képzelni. tavaly szeptemberben kezdtem el tornázni látható eredménnyel, de a narancsbőr azóta sem tűnt el. Nem azért van mert megnyúl bőröm a hirtelen visszahúzódás miatt bla bla, mert soha életemben nem voltam kövér se elhízott. ha van valami tippetek akkor nagyon köszönöm. Nem boltban megvásárolt krémekre gondolok, hanem otthon is elkészíthetőre. Köszönöm a válaszokat. :)2015. máj. 18. 21:30
1/3 anonim válasza:
A masszív férfi tenyér :) Mellesleg szerintem szexi a narancsbőr, de vannak fura perverzióim. :P ;)
2/3 anonim válasza:
Szakszerű cellulitmasszázs képzett masszőrtől. Ebben benne van a masszív férfitenyér is, ha férfi végzi, de az önmagában édeskevés a szaktudás nélkül. És nem csak a tenyerünket használjuk, hanem a kéz más részeit is, mert ez masszázs, és nem simogatás. Fahéj- vagy paprikaolajat is felhasználunk a kezünkön kívül, meg köpölyözőt.
Azt nem írtad, mennyi folyadékot iszol egy nap, az nagyon fontos még. És hány órát tornázol?
3/3 A kérdező kommentje:
minimum 2-3 liter egy nap lecsúszik, és legalább 2 órát
2015. máj. 19. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!