Ti mit gondoltok egy olyan lányról, aki imádja a horror filmeket és a rockot?
AC/DC, Guns N' Roses, Nirvana, Foo fighters, Slipknot, Nickelback, Three Days Grace, Thousand Foot Kurtch, magyarok közül: Leander Rising, Tankcsapda
16 vagyok
Egyrészt azt, hogy tipikus mai divatzenéket hallgat.
Másrészt azt, hogy azt hiszi, ennyi alapján meg lehet ítélni bárkit is. Ez utóbbi a nagyobb baj...
A lázadó korszakom inkább 11-13 éves koromban volt, akkoriban sokkal kezelhetetlenebb voltam, és a zenei stílusom is a mostanitól teljesen eltérő volt. Olyan 14-15 éves koromban változtam meg teljesen, amikor pár hónap alatt elvesztettem három rokonom is. Szerettem őket, és nagyon megviselt az az időszak. Azóta nehezen nyílok meg másoknak, ezért talán ha van 3-4 olyan ember akire igazán számíthatok.
2-es, igazad van, de én szándékosan csak ennyi írtam magamról. Alapjában véve, én egy szorgos és kitartó személy vagyok. A veszekedéseket nem bírom, így a legkisebb konfliktusokat is igyekszem elkerülni. A barátaim megbíznak bennem, és eddig mindegyik ismerősöm azt mondta, hogy milyen aranyos vagyok. Bár elsőre voltak olyanok, akik félreértettek engem, és bunkónak gondoltak...De, miután jobban megismertek, már megértették, hogy bennem semmi rossz szándék nem volt.
A kérdésbe azért csak ennyit írtam le, mivel pont most nemrég volt pár olyan ember, akik ezek alapján elítéltek. De régebben is kaptam pár szép szót. Igazából nem nagyon foglalkoztam vele, legalábbis nem mutattam ki azt, hogy érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!