Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ELTE TTK geo-bio gólyatábor,...

ELTE TTK geo-bio gólyatábor, megéri e elmenni?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok érettségizni és földrajz szakra készülök. Arra lennék kíváncsi, hogy megérné e nekem elmenni a gólyatáborba, úgy hogy crohn-beteg vagyok és ebből kifolyólag nem fogyaszthatok alkohol, illetve semmilyen szénsavas üdítőitalt. Mivel azt hallottam, hogy az ilyen táborok fő eleme az ivás.

Előre is köszönöm a válaszokat.

18/L

2015. máj. 18. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen :) Szerintem elég jó, nem vagy semmire kötelezve, meg lenézve ha nem iszol, meg stb. Meg majd egy papírra a mentorodnak fel kell írni ha van valami betegséged, és figyel rád. Szerintem nagyon jó hangulatú. Én is ott leszek majd ha minden igaz, ha esetleg van valami kérdésed írj nyugodtan.
2015. máj. 18. 15:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2015. máj. 18. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ELTE TTK geo-bio gólyatáborainak régebben nem volt fő eleme az ivás, és ha néhányan ittak is a többség csak kólát vagy gyümölcslét. A gólyatábor ismerkedésről, játékokról, kirándulásokról szól.
2015. máj. 19. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!