Ti milyen fajta kérdéseket utáltok a legjobban itt?
Én a "Szerintetek lehetek terhes" vagy "Mit jelent ez az álom" fajtáktól még a hideg is kiráz. :-D
Nem tehetek róla. :-)
Amikor megkérdezik, hogy "Szerintetek mire gondolt/mit akarhat...". Mert ezeket mindig úgy teszik fel, hogy eltökélték magukban, hogy a másik szerelmes beléjük, vonzódik hozzájuk.
Az egésszel az a bajom, hogy mintha ez az egész szexualitás egy bármit felülíró dolog lenne, tehát ha szexualitásról van szó, akkor még az sem érdekel senkit, hogy mi a véleménye a politikáról, pedig amiatt is ölnének az emberek, tehát túlságosan erősen befolyásolja a kérdéseket és a válaszokat, és a fenti kérdések tipikusan ebbe illenek bele.
engem az zavar a legjobban amikor a kerdezo kijelent valami altalanos dolgot a kerdeseben.
pl: "Miert utal minden no fozni?" vagy "Miert szeretik a ferfiak a sportkocsikat?"
A politikai jellegű kérdéseket utálom leginkább. Ott állandóan a gyűlölködés, uszítás és vitatkozás megy.
Továbbá pedig az Ezotéria témakör eltrollosodását, elszkeptikusodását találom zavarónak.
Az egész szexualitás téma is hülyeség, véleményem szerint.
Ja meg azt elfelejtettem hogy az olyan válaszolókat is utálom mint az 1es mert csak provokálni tud.
Köszi a válaszokat. :-)
Már itt ais ez a elszkeptikusodás
A kérdésed szerint még csak kérdéseket utálsz, kommented szerint már válaszolókat is.
Te utálhatod mások kérdésit, sőt, válaszolókat is, de mást nem irritálhat a te kérdésed? Indoklásod szerint azért, mert az provokáció. Persze, szemben a te szeretetet, emberséget, megértést sugárzó kérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!