Szerintetek mivel tehetném jobbá a blogot?
Barátnőmmel közösen csináltunk egy blogot. Ő írja a történetet én pedig a designt csinálom.
Szerintetek eddig jó?
deity-by-magenta.blogspot.com
Építőkritikát írnátok? Előre is köszönöm:)
ez itt nem a reklám helye.
Egyébként nem tetszik. Túl vékony a kép, szöveg a monitoromhoz, unalmas is, hiszen csak 2-3 cikk van, ami kutyát se érdekel :)
Nem rég indította barátnőm és a történet, igen még nem indult be, de ettől függetlenül nem unalmas.
És egyáltalán nem azt kértem, hogy sorold fel, hogy mi benne a hiba:)
Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy melyik történet/blog indul egy nagyon "szupi, érdekes" résszel. Mert tudod az is hülyén jönne ki, ha mindennek a közepébe vágnánk.
"Építőkritikát írnátok? Előre is köszönöm:)"
"Szerintetek eddig jó?"
bocs, hogy mertem válaszolni :D
Építő kritika fogalma:
Az építő kritika lényege, hogy óvatos, de mégis határozott véleményben mondjuk el azt a negatív véleményt, amit gondolunk. Az építő kritika fontos eleme az indoklás. Ha megkérdezik a véleményünket, valamiről, akkor ne pár szavas választ adjunk, anem fejtsük ki érveinket. Például ahelyett, hogy azt mondanánk nem tetszett, mondjuk el finoman, hogy mi volt benne a rossz elem, és ezt indokoljuk meg. Ha már profin belejöttünk az építő kritika használatába, akkor már javaslatokat is tehetünk, hogy talán hogyan lehetne mégjobb a dolog.
Na erről meg ennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!